Oprosti im sine, ne znaju šta čine

  0
  103

  Severina Kojić, popularna pjevačica, juče je izgubila spor s bivšim partnerom Milanom Popovićem, kojem je, prema odluci suda u Zagrebu, pripalo starateljstvo nad sinom Aleksandrom. Ogorčena pjevačica se nakon svega oglasila na svom instragram nalogu.

  severina-dečak
  Foto: Instagram

  Znaš sine, to su samo neki papiri koje je neko ispisao i postoje neka slova koja je neko natipkao u riječi koja ne vrijede za nas dvoje. Oduzeli su nas jedno od drugog fizički, ali to je sve što su mogli. Nakon sedam i po godina sada su mi dali da te viđam 88 sati mjesečno. Hej, pa to je ipak 88 sati. Mogli su i manje, sve su mogli i sve su napravili da nas povrijede.

  Ali, znaš šta sve mi možemo, ti i ja sa 88 sati? Možemo čuda. Dali su mi da dva puta mjesečno mogu prespavati s tobom i uspavati te. Hej, koliko se mi možemo ispričati za te dvije večeri oni ne mogu ni zamisliti. Sve druge večeri mama će te zamišljati. Jer ti se pretvaraš u svaku moju misao i svaka moja misao se pretvara u tebe. Mogu mi te neki strani ljudi zabraniti, ali mi ne mogu zabraniti da te volim, da mislim na tebe svaku sekundu. Ovo je, sine, samo ružan san i mama obećava da ćemo se brzo probuditi”, napisala je Severina.

  “Opet ćemo se mi uspavljivati svaku večer, a o tome će odlučiti ‘gospodin vrijeme’. Do tada, mama je uvijek uz tebe i ovo će brzo proći, sine. Oprosti što ti nisam stigla ni objasnit šta se jučer desilo, imali smo puno važnijih stvari. Gledali smo ‘Toy story 4’ pa smo pekli palačinke, pa smo se igrali zoološkog i nije bilo vremena za tugu ni za objašnjenje. Morala sam te odvesti. Išli smo s osmijehom. Te čudne riječi koje postoje samo na papiru, ali ne i u stvarnosti, napisala je jedna teta koja ne zna ko smo mi i koja se igra s nama. Teta je na višem nivou igrice. Uvela je nova pravila u igricu zvanu ‘hrvatsko pravosuđe’. Mi samo nismo ovo ni slutili, nismo znali pravila. To su njena pravila, njihova, ne naša. Samo ti meni budi dobro i sve će biti dobro. Mama je dobro Robyne moj, tvoj Batman te čeka. I oprosti im sine jer stvarno ne znaju šta čine”, napisala je Severina.

  POSTAVI ODGOVOR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име